Общи условия за ползване

Моля, внимателно прочетете тези общи условия за ползване, преди да използвате нашия уебсайт и услуги. Ползвайки нашия уебсайт, вие приемате и се съгласявате с тези общи условия.

Ползване на услугите:

Нашите услуги могат да бъдат ползвани само в съответствие с приложимите закони и регулации. Забранено е използването на услугите за незаконни цели или за нарушаване на правата на трети страни.

Забранено съдържание:

Публикуването на неподходящо, обидно, незаконно или вредно съдържание е забранено. Разпространението на такова съдържание може да доведе до незабавно прекратяване на достъпа до нашите услуги.

Лична информация:

За поверителността на вашата лична информация се грижим сериозно. При ползването на нашите услуги вие се съгласявате със събирането, използването и разкриването на вашата лична информация, както е описано в нашата политика на поверителност.

Отговорност:

Ние не носим отговорност за каквито и да било загуби или щети, произтичащи от ползването на нашия уебсайт или услуги, освен ако тези загуби или щети са причинени от наша груба небрежност или умишлено действие.

Промени в общите условия:

Разбираме, че обстоятелствата могат да се променят, затова си запазваме правото да актуализираме или променяме тези общи условия по всяко време без предизвестие. Продължавайки да ползвате нашия уебсайт след такива промени, вие приемате и се съгласявате с обновените общи условия.

Ако имате въпроси относно тези общи условия, моля, свържете се с нас.

Последно актуализирано: 10.04.2021 г.

Позвънете

+359 8888 55 341