Нашата фирма се занимава с превоз на пътници от дълго време. Ние сме професионалисти в областта на на транспорта. Познаваме добре Созопол и можем да ви съдействаме с информация за дадени туристически дестинации и съвети за почивка. Нашите шофьори са професионалисти и благодарение на опита си, може да разчитате на приветливо отношение и бърз транспорт. Ние държим на качеството на предлаганата от нас услуга и на професионално отношения към клиентите.

Работно време

Нашите шофьори работят денонощно, може да ни потърсите по всяко време на деня – бързо и лесно. Може да ни повикате рано сутрин преди работа, късно вечер за превоз до заведение, ресторант, дискотеки, барове и други. Нашите шофьори са на разположение 24/7. Ако имате нужда от такси, просто ни потърсете.

Бързо пристигане

Без значение от вашето местоположение в града, наша кола може да пристигне до вас в рамките на 2 до 10 минути. Нашите шофьори имат дългогодишен опит в транспорта и познават Созопол, те могат да преценят трафика и най-подходящия маршрут за да дойдат бързо до вашето местоположение. Така може да имате подходящ транспорт до туристически места, дискотеки, барове, летища и много други.

Услуги

Дринк енд драйв – това е услуга, което е подходяща за хора, които искат да се забавляват и употребяват алкохол. Ако решите да използвате личния си автомобил и искате да употребявате алкохол, може да го направите без да се притеснявате за опасности, тъй като нашата услуга, предлага използването на вашия автомобил за превоза. Така може да се насладите на забавните моменти с приятели и да се приберете безопасно, благодарение на нашите професионални шофьори.

Удобство за клиента

Нашите автомобили са широки и удобни. Всички те са със 7 места, за достатъчно място за вас и вашето семейство и приятели. Освен това имат и достатъчно място за багаж. Може да ни повикате за превоз до и от летището, до хотела, до заведения и други. Ние ще ви съдействаме и с информация за забавленията в Созопол.

Позвънете

+359 8888 55 341